Bliv medlem

Vinterbadning bliver mere og mere populært, og over alt i landet popper den ene Vinterbadeklub op efter den anden. Lige pt. skønnes det, at der er 50.000 registrerede vinterbadere i Danmark. 
Husodde har i flere år være godt besøgt af vinterbadere, og siden Aqua Vitus’s oprettelse er der kommet endnu flere til.
Dette skyldes ikke mindst den gode stemning der er, når man mødes til en morgendukkert, eller til div. arrangementer som sauna, fuldmånedyp, nytårsdyp m.m. 

Prisen for medlemskab er pt. 200 kr. årligt.

Har du lyst til at blive medlem, så skriv til nedenstående mailadresse.

medlemaquavitus@gmail.com

Mailen bedes indeholde flg. informationer:

navn, adresse, fødselsdato, email og telefonnummer.

Beløbet på 200 kr. kan indbetales på

konto: 9570 12046448 eller

mobilepay-nummer: 754801 

Vi … bestyrelsen i Aquavitus … arbejder i øjeblikket med Horsens Kommune på at få en helårsbro, omklædnings- og saunafaciliteter.  Derudover arbejder vi naturligvis for div. arrangementer, gode oplevelser og ikke mindst for det sociale/fællesskabet. 

Desværre har vi endnu ingen faciliteter at byde på, men vi håber, at vi inden længe kan præsentere såvel sauna som en helårsbro. 

Smuk solopgang ved Husodde

Medlemstilbud pr. 1. maj 2021

Aqua Vitus har startet et samarbejde med vores lokale Surf & Ski med særlige tilbud, når du er medlem af Vinterbadeklubben Aqua Vitus. Tilbuddet indeholder en badeponcho og badesko i samlet pakke. Du har også mulighed for at købe en badejakke til særlig pris.

Som medlem får du via mail tilsendt linket til disse særlige tilbud. Det er kun muligt at købe tilbuddet online via linket.

Derudover kan du handle andre varer i butikken og få 10% på dit køb som medlem af Aqua Vitus, når du møder fysisk op.

Pakken indeholder:

1 x Prolimit Flow Shue

1 x Ripcurl Wettie Poncho

Normal pris: 878,-

Aqua Vitus pris: 720,-


Dryrope (Badejakke med fleece)

Normal pris: 1299,-

Aqua Vitus pris: 1149,-

Med badelige hilsner

Surf & Ski, Horsens & Vinterbadeklubben Aqua Vitus